Plats nummer 12

Jag är tydligen den 12:e mest populära personen. Jag snackar myskohemsidan Stayfriends. De som tycker att det finns något positivt med att blicka tillbaka och spana på gamla klasskamrater.

Ok, nu kan jag inte säga så mycket, jag har ändå anmält mig på sidan, men vägrar i alla fall skriva in mer information om mig själv än det absolut nödvändigaste.

Nu har de alltså kommit på en ny grej för att få folk att använda sidorna. En popularitetsrankning, i äkta grundskolemobbningsanda! Vad min plats nr 12 kommer ifrån har jag ingen aning om. Jag har som sagt inte lagt in mer än mitt namn. Hon som är populärast (för övrigt en gammal granne och vän till mig i mycket unga år) har tydligen guldmedlemskap. Då kan man titta på andras bilder. På dem som har laddat upp bilder, vill säga.

Min gissning är att det är 11 personer på min gamla skola som är mer aktiva än andra och att alla andra har plats nummer 12.

Kommentarer
Postat av: Esther

Nu tog du ju mitt ämne som jag skulle blogga om. ;-) Började ett inlägg igår, men blev avbruten. Skickade ett mejl nyss om något som jag skulle kunna blogga om, men jag törs inte. hehe

2007-03-28 @ 11:03:23
URL: http://esthrro.wordpress.com
Postat av: Esther

Jag var förresten på plats 8. Minns mig inte som en så poppis person!

2007-03-28 @ 11:06:02
URL: http://esthrro.wordpress.com
Postat av: Linda

Fast jag fattar inte vad de bygger det där på. Det har ju inte att göra med hur poppis folk var i skolan, utan snarare med hur mycket man använder deras tjänster. De som har guldmedlemskap ligger typ etta. Sen tänker de att alla ville ju vara poppis i skolan, så nu kommer alla betala för guldmedlemskap. Puckon.

2007-03-28 @ 11:19:03
URL: http://sysslor.blogg.se
Postat av: Emma

Jag har också lagt in uppgifter där. Litet mer än dej, Men jag funderar allvarligt på att plocka bort dem. Det var då och nu är nu, liksom.

2007-03-28 @ 12:53:03
URL: http://emmalexa.blogg.se
Postat av: Esther

Jag gick med i något som hette klasskompisar, (tror jag det var) de blev sedan uppköpta av de som nu driver sidan. Därför är jag med där. (förklaringar.. hehe) Iofs är jag en mkt nyfiken person av mig, men nu när man måste logga in för att snoka, så håller jag mig borta. Vill ju inte att andra ska se mig. Bara att jag kan se dem.

2007-03-28 @ 13:12:51
URL: http://esthrro.wordpress.com
Postat av: Kix

Jag blev helt chockad när jag såg detta häromdagen, min jobbarkompis var inne på sidan nämligen. Ren mobbing på vuxennivå - ränderna går aldrig ur...

2007-03-28 @ 13:41:08
URL: http://kixkoll.blogg.se
Postat av: Linda

Visst är det märkligt. Men jag var ju ändå tvungen att lägga in bloggen där :-) Man vill ju ha fler besökare!
Esther, jag håller med! Jag vill snoka men inte bli sedd.

2007-03-28 @ 16:45:41
URL: http://sysslor.blogg.se
Postat av: mandi

Jag var nummer ett!! Jag trodde det var nån reklamgrej att alla var nummer ett typ, men fattar nu att inte så var fallet. Fattar verkligen inte hur jag kan vara det, har INTE guldmedlemsskap, men har varit med i en herrans massa år.

2007-03-28 @ 17:47:59
URL: http://mandimoon.blogg.se
Postat av: Linda

Mandi, du är populärast! Vad roligt! Jag försökte kolla vad de grundar den där rankningen på, men har inte hittat nåt och så var jag för snabb med att radera mailet jag fick...

2007-03-29 @ 09:07:01
URL: http://sysslor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0