Ofrivillig sovmorgon

Jag försov mig i morse. Jag minns att klockan ringde och att jag sov väldigt mycket just när den gjorde det. Sen vaknade jag med ett ryck 5.40, fullständigt förvirrad. Men det var ju inget att göra. Fanns ingen chans att jag skulle hinna till tåget 6.10. Så jag gick upp och bokade ny biljett till 7.10 och gick och la mig igen.

När jag kom till Norrköping höll jag på att bli påkörd av en spårvagn. Nu vill jag åka hem kl 15.22 men tåget är fullbokat. Buhu. Buhu.

Borta!

Anledningen till att jag har varit lite frånvarande här är att jag har en ny blogg! En fjärde! Den har varit lite hemlig hittills, men nu kan jag avslöja att den finns på

www.metrobloggen.se/vantar

Låååååååååååång dag

Första arbetsdagen efter semestern. Jag tror aldrig att en dag har varit så här lång. Någonsin. När jag tittar på klockan efter 40 minuter har det bara gått en kvart. Det är som att visarna går ett steg fram och två tillbaks.

Till råga på allt är tåget hem försenat idag så jag måste sitta kvar på jobbet 20 minuter extra. Blähä.


Badkrukan badar

Jag är så otroligt modig. Det kan hända att jag är en av de modigaste i hela världen. Kanske att han som bar ner skadade bergsklättrare från K2 är modigare. Jag har nämligen badat i insjöar. Två stycken. Och det tog inte en halvtimme och fyra försök att komma i.

Till saken hör att jag egentligen är en riktig badkruka. Jag har inte badat i nån sjö sen jag fick för mig att jag inte alls var rädd för att inte bottna och simmade rakt ut från stranden vid ett bad i Bromma nånstans för att sen få panik och med korta snabba simtag ta mig in till stranden igen, lätt hyperventilerande. Det är väl kanske fem sex år sen.

Insjöar skrämmer mig särskilt. Man ser inte vad som finns där och rätt vad det är kliver man på nåt slemmigt eller vasst. Dessutom är jag rädd för fiskar och får som sagt panik när jag inte bottnar. Plus att det är kallt. När jag försöker mig på att bada i svenskt vatten brukar det räcka att doppa tårna för att bli rejält avkyld.

Men i år är jag tydligen i någon slags metarmorfos. Först har jag varit på massa konserter och nu har jag badat flera gånger. I onsdags doppade jag mig i Mälaren tre gånger och i fredags badade jag i en sjö i Borås. Där var det både kallt och fanns fiskar! Alla doppen gick dessutom snabbt, försiktigt i till halva vaderna, sen snabbt i till höfterna och sen dopp.

Makalöst!

RSS 2.0