Att äta glass

En vän till mig vill så gärna äta lakritspuck på ett lustigt sätt. Hon vill bara gnaga av lakritsskalet. Jag tycker att det verkar vara ett ypperligt sätt att äta lakritspuck på. Tänk om man såg en tjej, förmodligen klädd i svart eller åtminstone mörkblått, sittandes i solen och gnaga av all lakrits kring glassen och sen slänga resterna.

Det skulle jag ju lätt blogga om!

Nötter

Jag mötte en man på tunnelbanan som hade handen full av nötter.

Det tråkiga är, sa mannen till sitt ressällskap, att jag är allergisk mot nötter.


Högar av post

Jag har inte öppnat min post på över två veckor. Igen. Jag brukar öppna posten när det närmar sig den 25e eftersom det förmodligen finns lite räkningar som vill bli betalda. Annars tycker jag att postöppning är rätt onödigt.

Jag menar, det var ju en helt annan sak förr i tiden. Då, när man fick riktiga BREV med handskrivet innehåll adresserat till en. Då var det roligt att öppna brevlådan när man kom hem. Det kunde ju vänta alla möjliga spännande saker.

Nu får man ju alla personliga hälsningar på elektronisk väg. Helst alla räkningar också. Så vad kan det komma för nåt i brevlådan som är värt att öppna?

Exempelvis kan det komma ett brev från banken där det står att de kommer att stänga av ens kort och skicka ett nytt kort på posten. Det fick jag lära mig the hard way för ett par månader sen. Mitt kort slutade helt plötsligt att fungera.
 
Arg som ett bi gick jag in på banken och frågade vad tusan de höll på med. Lite skamsen blev jag när jag hittade både informationsbrev och nytt kort bland posten därhemma.

Ändå har det gått två veckor sen jag öppnade posten. Igen.

Modernism.

Vi är så vansinnigt moderna, min man och jag. Vi sitter i vardagsrummet med varsinn lap top i knät. Fruktansvärt modernt.

Lilla nya!!!

Det här är det första inlägget jag skriver på min nya lilla söta dator som bara väger 2 kg! Gullis!

Jag och Carina Berg

Ibland får man bara såna otroliga aha-upplevelser i livet, helt plötsligt känns saker och ting så självklart och naturligt.

Igår fick jag en sån, när jag tittade på Carina Bergs nya tv-program Berg flyttar in. Carina flyttade in hemma hos Lasse Berghagen och satt och drack vin med en jätteläskig docka som såg ut PRECIS som Lasse.

När jag såg programmet gick det upp för mig att jag och Carina Berg verkligen skulle kunna vara bra kompisar. Bästisar liksom. Vi skulle kunna skutta fram genom livet hand i hand och skoja och busa och skratta.

Undrar om hon finns på facebook.

image224

VÅR!

Igår fick jag fräknar av solen.

Det är vår nu.

RSS 2.0