PS

När jag får ett jobb, då ska jag ägna all min fritid åt att jaga ams och få dem att inse människors värde. Man kan inte behandla människor hur som helst. Särskilt inte människor som redan sitter i en utsatt position, som vackert får gå och be om pengar hos a-kassan och redan mår dåligt.

Kommentarer
Postat av: Emma

Svar på din kommentar hos mig: Jag blir så glad av en person med sådan makt, som verkligen använder den på ett positivt sätt. Hon jobbar ju verkligen, på olika sätt, för att människor skall ta ansvar för sina liv och bli självständiga. Jag tror kanske att det är en orsak till hennes makt - att folk känner att de får ut något väsentligt av hennes program.

2007-03-10 @ 11:10:56
URL: http://emmalexa.blogg.se
Postat av: C

Hejsan! Gå in på länken nedan och bli värvd av mig! Vinnpris.se är en sida där du tävlar om otroligt bra priser, bland annat en Laptop, Ipod, mobil, biobiljetter .. Ju mer poäng du har desto större chans är det att du vinner något av dessa. INGET kostar.. Du samlar poäng på många olika sätt, genom att värva andra, svara på "dagens fråga" m.m. Bara genom att logga in får du poäng :) Det är värt en titt!

2007-03-10 @ 15:38:50
URL: http://www.vinnpris.se/18d2918dce

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0