Clone a willy

Nej, jag vill inte ha en sån här i födelsedagspresent.

"Klona ditt favoritorgan! Först gör du en avgjutning i formmassan. Häll därefter gummiblandningen i formen och fäst vibratorn. Låt stelna i 24 h och du har en perfekt avgjutning där vare kurva och åder på originalet finns med. Klonen ger oändligt många möjligheter: Du kan ge kroppslig njutning åt alla som åtrår dig, utan att du själv behöver kopulera likt en avelstjur. Kanske din partner inte har uthålligheten som önskas? När det verkliga exemplaret gjort sitt är det bara att låta kopian ta över. Och är du möjligtvis ovanligt välutrustad, eller kanske en åldrande alfahanne och framgångsrik författare/journalist/programledare med särskilt intresse för jakt, kan du göra dussintals avgjutningar för att sälja dyrt på eBay! Har du inte överskattat din egen dragningskraft och perfektion lär du bli rik som ett troll."

175343-31

Eller en sån här

175343-32
"Klona ditt favoritorgan... och ät upp det! Först gör du en avgjutning i formmassan. Häll därefter medföljande chokladblandning i formen. Låt stelna, och efter en stund har du en perfekt avgjutning där vare kurva och åder på originalet finns med. Är du en egenkär person kan du nu njuta av dig själv i fulla drag och manifestera din kärlek i ett chockladfrosseri utan like. Eller så kan du välja att dela ditt mest intima med någon du tycker om. Möjligheterna är oändliga!

Obs! Chokladmodellen av Clone a Willy är inte lämplig för sexuell stimulans. "

Finns på Teknikmagasinet, om någon är intresserad.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hörde en skön diskussion mellan fnittriga gymnasieungar om denna annons. Bland annat misstänkte de att chokladwillyn skulle smälta när man använde den.

Hajja vad många som får den i allahjärtansdag-present.

2007-02-12 @ 13:34:25
Postat av: Linda

Eller hur? Det bästa tycker jag är att den i plast heter "clone YOUR willy" och den i choklad heter "clone ANY willy and eat it." Är det så att man (män) bara vill göra plast-avgjutningar av sina egna organ men äta andras? Eller vad menar de?

2007-02-12 @ 13:42:49
URL: http://sysslor.blogg.se
Postat av: Linda

Just det, Johanna, det står ju på chokladvarianten att den inte är lämplig för sexuell stimulans...

2007-02-12 @ 13:43:36
URL: http://sysslor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0